Fura vagy de elfogadlak! Vámos Robi előadás

2024.05.08 Nagyné Gódor Csilla


Fura vagy de elfogadlak!

2024. május 17.

A SZEDER Közhasznú Egyesület pályázatot nyert a Pest Vármegye Önkormányzatától egy komplex támogató programra. A program egyik eleme Vámos Robi előadása, mely két részből áll. Az első előadásra márciusban kerül sor, az Erdőkertesi Neumann János Általános Iskolába járó 6-7. osztályos tanulókat megcélozva.

A program másik eleme, a 2024. május 17.-én 17,30 órakor kezdődő szülőknek és gyerekeknek tartott, szintén Vámos Robi előadás. Az előadáson való részt vételhez előzetes regisztrációra lesz szükség. Regisztrálni az Esély Szociális Alapellátási Központ facebook oldalán megjelenő linken keresztül lehet 2024. május 2.-tól. Az előadás az Erdőkertesi Faluház és Könyvtár nagytermében lesz.

A szülőknek és gyermekeiknek szóló előadásra bárki jöhet, akit ez a téma érdekel. Az előadáson való részt vétel ingyenes. A program végén könyv vásárlásra is lesz lehetőség.

Vámos Robi, író, művész-mentor és Gyémántbogár coach elkötelezett harcosként erősíti a gyerekekben és az örök gyerekekben az önbizalmat és a sikerélményt. Előadásai, könyvei segítséget nyújtanak a szülőknek és a gyerekeknek ahhoz, hogy elfogadják önmagukat és másokat.Jelentkezni itt lehet:

https://docs.google.com/forms/d/1o0w10k2P_kw5MsaW0YA5dqprDPMgz8EvAWRxCzW9DaM/edit

Galéria

Támogatóink


Az ESÉLY Szociális Alapellátási Központot a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja.

A VVTV intézményünket rendezvényeinek megörökítésével támogatja.

A honlap létrehozásához a TÁMOP 6.1.2 számú pályázati program nyújtott anyagi támogatást.